Alkaen 16 936 € + toimituskulut

FORD FIESTA VAN

Alkaen 16 936 € + toimituskulut

Ajoneuvon tekniset tiedot

Ford Fiesta Van

Fiesta Van -pakettiauto on edustava ja käytännöllinen kuljetusten pikkujättiläinen.

Se on tyylikäs, laadukas ja sen ajo-ominaisuudet ovat erinomaiset.

Fiesta Van on yrityksen käyntikortti - edukseen sekä kaupunkien kaduilla että maanteillä.  

Moottorivaihtoehdot ovat 1.1 75 hv ja 1.0 Ford EcoBoost mHEV –kevythybridi.

FordPass-modeemi on saatavissa valinnaisvarusteena. Käyttäjä voi ladata sovelluskaupasta älypuhelimeen FordPass Pro –sovelluksen, 

josta voidaan seurata jopa viiden auton liikkeitä ja tietoja.*


Tavaratila

Fiesta Vanin tavaratilan tilavuus on 0,96 m³. Tavaratilassa on lisäksi neljä kuormansidontakiinnikettä sekä koko lattian peittävä helposti puhdistettava kumimatto.

Väliseinän alaosa on kiinteä ja yläosa on verkkoa. Sekä kuormankiinnityslenkit että väliseinä täyttävät standardin ISO 27956 -vaatimukset.


 Ajomukavuutta parantavat uudet teknologiat

Aktiivinen vakionopeudensäädin

Kaistavahti ja Kaistanpitoavustin

Kuolleen kulman valvontajärjestelmä

Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä

KaukovaloautomatiikkaSisältä

Tavaratila

Fiesta Vanin tavaratilan tilavuus on 0,96 m³. Tavaratilassa on lisäksi neljä kuormansidontakiinnikettä sekä koko lattian peittävä helposti puhdistettava kumimatto. Väliseinän alaosa on kiinteä ja yläosa on verkkoa. Sekä kuormankiinnityslenkit että väliseinä täyttävät standardin ISO 27956 -vaatimukset.

Ford EcoBoost mHEV -kevythybridimalli

Saatavissa on 1.0 Ford EcoBoost mHEV 125 hv –kevythybridi. Hybriditeknologian avulla saavutetaan alhaisempi polttoaineenkulutus ja alhaisemmat päästöt. Sähkömoottori antaa lisävääntöä. Energiaa talteenotetaan mm. jarrutettaessa, ja energia varastoidaan 48V-akkuun. Polttomoottori liikuttaa autoa ja sähkömoottori puolestaan auttaa pienentämään polttoaineenkulutusta avustamalla moottoria.

Ominaisuudet

Vakionopeudensäädin säädettävällä nopeudenrajoittimella

Vakionopeudensäädin tekee ajomatkoista entistä mukavampia. Säädettävän nopeudenrajoittimen avulla voidaan määrittää nopeus jota ei voida ylittää.

LED-päiväajovalot

LED-päiväajovalot Energiatehokkaat LED-päiväajovalot ovat vakiovarusteena Sport-mallissa. Ne ovat saatavissa valinnaisvarusteena Trend-malliin.

Kuljettajan vireystilan valvonta

Järjestelmä valvoo kuljettajan vireystilaa ja ilmoittaa ensin varoitusmerkkivalolla vireystilan laskusta. Mikäli kuljettaja ei pidä taukoa varoittaa järjestelmä uudelleen sekä varoitusmerkkivalolla että varoitusmerkkiäänellä.

Törmäyksenestoavustin

Järjestelmä pystyy tunnistamaan auton jopa 130 metrin päästä sekä varoittaa mahdollisesta törmäysvaarasta. Jos kuljettaja ei reagoi varoitukseen, järjestelmä jarruttaa automaattisesti, jotta törmäykseltä voitaisiin välttyä. Järjestelmä toimii alle 80 km/h nopeuksissa.

Hintoihin lisätään Ford-liikkeen toimituskulut. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Autokari Varkaus

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Autokari VarkausArviot